22 February 2016

CLIXSENSE PENDAPATAN ONLINE TANPA MODAL 2016

CLIXSENSE PENDAPATAN ONLINE TANPA MODAL 2016

Dengan kegawatan ekonomi yang melanda sekarang, kita perlu lalukan sesuatu untuk menambah pendapatan walau dengan apa cara sekalipun. Hari nie saya nak kongsi satu bisnes internet TANPA MODAL yang pastinya memberikan pulangan yang lumayan dan berkesan pada masa sekarang. Cara yang sangat senang dan mudah untuk diikuti untuk menjana duit sampingan. Berkerja dengan tidak mengira waktu walau di mana saja anda berada asalkan ada komputer dan line internet sahaja. Peluang terbaik pada masa ini bagi sesiapa yang ingin menambah pendapatan sampingan dari internet..!!

Mungkin anda pernah dengar soalan-soalan seperti di bawah nie :-

"Macammana nak dapat duit online tanpa modal..?"
"Ada ke bisnes online tanpa modal..?"
"Kat mana nak cari duit di internet..?"
atau...
"Bisnes online apa yang tanpa modal tapi boleh dapat duit banyak..?"

Jawapan saya :- Ya !! Memang ada...

Tahukah anda, selain dari mendapat informasi semasa seperti berita, hiburan, sukan dan lain-lain, sebenarnya kita juga boleh menjada duit melalui internet dan sejujurnya sudah ramai orang yang berjaya membuat ratusan, ribuan malah jutaan ringgit melalui internet dan ada juga yang sudah bergelar "Jutawan Internet".

TERUSKAN MEMBACA YE...

Teruskan membaca artikel ini sehingga habis kerana banyak lagi maklumat yang anda semua perlu tahu supaya anda tidak ketinggalan atau melepaskan peluang keemasan ini kerana saya akan dedahkan rahsia sebenar tentang cara dan kaedah sebenar bagaimana nak dapatkan duit tambahan dari internet sebagaimana jutawan-jutawan internet yang ada sekarang melakukannya. Tambahan pula bisnes yang akan saya tunjukkan ini TANPA MODAL SESEN PUN.

PELUANG TERBAIK ini diberi kepada sesiapa sahaja yang belum pernah membuat duit sampingan dari internet dan bagi sesiapa yang ingin menambah lagi duit sampingan. Di sinilah saya akan tunjukkan cara yang mudah dan berkesan cara nak buat duit di internet hanya dari rumah atau di mana sahaja anda berada dengan TANPA MODAL !! Pastinya ini adalah bisnes internet TANPA MODAL hanya kerja part time dari rumah dan komputer anda sahaja !!

Pernahkah anda mendengar tentang Paid To Click program atau lebih dikenali dengan PTC ? Laman PTC adalah tempay buat duit online dari rumah tanpa modal. Semua orang boleh menyertainya secara percuma dan banyak boleh didapati di internet.

Secara ringkasnya, Paid To Click atau laman PTC bertindak sebagai orang tengah antara pengiklan dan pengguna. Pengiklan akan membayar untuk memaparkan iklan mereka di laman web PTC dan sebahagian daripada bayaran ini dapat kepada pengguna apabila seseorang klik dan melihat iklan tersebut. 

  
BUAT DUIT ONLINE DENGAN LAMAN PTC ?

Cara mendapatkan duit di internet memang sangat mudah dan senang, semudah membaca ABC dan mengira 123 sahaja walaupun anda tidak tahu apa-apa pasal internet. Ketahui segera bagaimana cara menjana duit sampingan di internet dengan laman PTC ClixSense. Sejujurnya ClixSense adalah laman PTC untuk buat duit dari rumah TANPA MODAL di internet dan pastinya inilah peluang keemasan dan cara terbaik bagi sesiapa sahaja yang ingin mencari duit tambahan di internet !!

ClixSense adalah laman PTC yang sangat popular di seluruh dunia. Laman PTC ini mempunyai ramai ahli di serata pelusuk dunia termasuklah pengguna dari Malaysia. Terdapat banyak lagi laman PTC yang boleh disertai, tetapi laman PTC ClixSense adalah yang terbaik dan tiada tandingannya di saat ini. Ramai ahli dari Malaysia yang telah berjaya membuat ratusan dan ribuan ringgit di internet melalui laman PTC ClixSense ini. Anda lihatlah bukti pendapatan yang mereka miliki dari laman PTC ClixSense di bawah.

Antara beberapa ahli dari Malaysia yang berjaya membuat ratusan dan ribuan ringgit di internet melalui laman PTC ClixSense ini. Mereka hanya melakukan kerja mudah melalui ClixSense dan berjaya memperolehi ratusan dan ribuan ringgit sebulan. Jika mereka boleh kenapa tidak anda !!

Apa perasaan anda bila melihat pendapatan yang mereka miliki ?? Anda juga nak dapat seperti apa yang mereka dapat ?? Mungkin anda boleh mendapat lebih lagi dari mereka !! Untuk pengetahuan anda, tiada sebarang rahsia besar bagaimana mereka lakukan dan anda juga tidak akan dibiarkan terus tertanya-tanya !! Dan sebenarnya anda sudahpun mengetahui rahsia ini. Ya...ClixSense inilah bisnes online yang anda cari-cari selam ini. Bermula dari 2007 sehingga sekarang, ClixSense telah membantu ramai orang dari serata pelusuk dunia mendapatkan duit tambahan di internet. Pastinya ini adalah berita terbaik buat anda yang mahu memulakan bisnes online TANPA MODAL di internet dengan ClixSense. Tiada sebarang cas tersembunyi yang dikenakan untuk mendaftar akaun anda di ClixSense malah anda akan mendapat duit serta-merta selapas anda mendaftar menjadi ahli ClixSense yang baru. Bolehlah DAFTAR PERCUMA DI SINI.

KEBENARAN : Ramai orang telah berjaya menjana duit tambahan di internet dengan laman PTC ClixSense dan ada juga yang tidak berjaya menjana duit tambahan bagi mereka yang mudah berputus asa atau tiada kaedah sebenar menjana duit dengan laman PTC ClixSense ini.

"Di mana ada jalan, di situ ada kemahuan". Inilah ungkapan pepatah Melayu bagi mereka yang ingin berjaya dalan sesuatu bidang. Dengan ClixSense ini, ramai yang telah menjana USD$10.00 atau lebih setiap hari dengan melakukan tugas-tugas mudah semudah ABC dan 123 sahaja.

Baiklah...saya akan terangkan satu persatu.

"Apa itu ClixSense?"
"Bagaimana nak buat duit online dengan ClixSense?"
"Betul ke ClixSense bisnes terbaik di internet?"
"Kenapa ClixSense terbaik dari laman PTC yang lain?"
"Macammana pulak cara nak keluarkan duit dari ClixSense nie?" 



ClixSense adalah sebuah laman web pengiklanan yang berpusat di USA. Mula beroperasi sejak tahun 2007 lagi. Ia merupakan laman PTC yang tertua di dunia dengan jumlah ahli yang berdaftar telah mencecah 5.7 juta orang. Ia menawarkan perkhidmatan pengiklanan kepada sesiapa sahaja dengan harga serendah USD$1.10 bagi setiap 500 pelawat laman web atau blog anda.

Selain menyediakan perkhidmatan pengiklanan yang murah kepada sesiapa sahaja, ClixSense juga menyediakan satu platform di mana ahli berdaftar berpeluang menjana pendapatan tambahan di internet melalui program Paid to Click atau PTC. Ahli-ahli berdafatar boleh menjana pendapatan lebih di internet hanya dengan kerja mudah dan senang seperti klik dan melihat iklan yang dipaparkan, menjawab survey atau kaji selidik berbayar, menonton iklan video pendek, mendengar radio yang disyorkan, memuat turun aplikasi telefon pintar, bermain games dan bermacam-macam kerja mudah lagi.

ClixSense adalah bisnes online TANPA MODAL dan cara jana pendapatan yang mudah dan pastinya semua orang pun boleh menyertai perniagaan internet ini secara PERCUMA. Sehingga kini, ClixSense terbukti telah membayar sehingga USD$15 juta tanpa lewat kepada lebih 5.7 juta ahlinya di seluruh dunia dengan sistem pembayaran yang pantas atau "instant payment" yang boleh dilakukan pada bila-bila masa sahaja ke akaun PayPal anda.


ClixSense adalah tempat buat duit TANPA MODAL yang terbaik di internet sejak tahun 2007. Sehingga sekarang ClixSense mempunyai seramai 5,769,460 ahli berdaftar di seluruh dunia dan pastinya bilangan ini akan meningkat setiap hari. ClixSense juga telah membayar USD$15 juta lebih kepada semua ahlinya tanpa lewat sekalipun !!


ClixSense sangat unik dan berbeza dari laman PTC yang lain kerana buat duit online dengan ClixSense sungguh cepat dan mudah. Tidak seperti laman PTC yang lain, ClixSense memberi peluang pada ahlinya menjana pendapatan online melalui survey atau kaji selidik, menonton iklan video pendek, menyelesaikan tugasan, mendengar radio, klik pada iklan dan pelbagai lagi tugasan mudah dan senang. Anda juga boleh melakukannya menggunakan  telefon pintar anda.

Surveys, offers atau task di ClixSense banyak membantu dalam pendapatan harian ClixSense dan setiap tugasan yang berjaya dilengkapkan boleh mencecah sehingga USD$10 atau lebih dalam sehari. Bayangkan jika dalm 30 hari anda berjaya mendapatkan USD$10 setiap hari...!! Lumayan kan..?

ClixSense juga menyediakan satu forum Bahasa Melayu dan ianya khas untuk rakyat Malaysia. Keunikan ini tiada di laman PTC yang lain. Forum ini membantu ahli berdaftar berinteraksi dengan ahli-ahli lain, berkongsi sebarang maklumat samada teknik-teknik mudah nak buat duit online dengan ClixSense atau kaedah-kaedah lain bagi menjana pendapatan di internet dan sebagainya.

Pastinya forum ini terdapat pelbagai maklumat penting yang boleh dipelajari. Memang ramai yang telah membuat ribuan dollar di laman PTC ClixSense ini. Jika anda ada kemusykilan, anda juga boleh bertanya dalam forum ini, dan pasti mereka akan membantu anda.


BAGAIMANA CARA BUAT DUIT ONLINE TANPA MODAL DENGAN CLIXSENSE.


PERTAMA :- Anda perlu daftar PERCUMA DI SINI.


Anda akan diminta untuk melengkapkan butiran yang diminta dan sahkan melalui email anda. Selepas akaun anda disahkan, anda secara rasminya telah menjadi ahli ClixSense.


Ini adalah video ringkas bagaimana nak bermula menjana pendapatan dengan ClixSense.


video



SETERUSNYA :-

  • KLIK DAN MELIHAT IKLAN BERBAYAR

Pada paparan muka hadapan akaun anda, klik pada "View Ads" untuk mula menjana pendapatan anda.



Klik satu persatu iklan yang dipaparkan dan ikut step by step seperti gambar di bawah sehingga anda dibayar.
Klik pada gambar kucing setiap anda melihat kali iklan berbayar yang dipaparkan pada dashboard "View Ads" pada akaun anda.
Tunggu sehingga tempoh masa kiraan selesai dalam 30saat/10saat/3 saat bergantung kepada iklan yang dipaparkan.
Anda akan dibayar setelah masa kiraan selesai dan disahkan.


* Ulang lagi step yang sama sehingga iklan yang dipaparkan habis dilihat.


  • MENJAWAB SURVEY ONLINE ATAU KAJI SELIDIK BERBAYAR.

Buat duit online dengan menjawab survey setiap hari. Ruangan "Daily Survey Router" boleh diakses setiap hari pada dashboard "Surveys" pada akaun Clixsense anda. Daily Survey Router menawarkan survey online harian yang bernilai USD$0.80 - USD$0.85 iaitu bersamaan RM3.48 dalam tukaran mata wang Malaysia.


Sekiranya anda berjaya menjawab survey atau kaji selidik yang dipaparkan, anda akan dibayar dan pastinya ini dapat membantu meningkatkan pendapatan anda.





  •  MENYELESAIKAN "OFFERS" YANG DIBERI.
Boleh juga menambah pendapatan pada ruangan "Offers" seperti di Persona.ly, Matomy, TokenAds dan lain-lain. Mendengar RadioLoyalty juga akan dibayar USD$0.01 setiap 30 minit anda mendengar.






  •  MELAKUKAN "TASKS" YANG DIJEMPUT.
Anda akan dibayar USD$0.01 bagi setiap tasks yang berjaya diselesaikan.

Bayaran bergantung pada task yang disediakan.


  •  PELUANG MEMENANGI USD$0.10 - USD$10.00 DENGAN BERMAIN "CLIXGRID".

Klik pada mana-mana kotak dalam gambar yang diberi dan berpeluang memenangi USD$0.10 - USD$10.00 setiap hari !!!


Anda akan melihat seperti gambar di atas jika anda berjaya memenangi hadiah daripada Clixgrid.

Ada juga hadiah berupa "5 extra chances" seperti gambar di atas.



  • MEMUAT TURUN ATAU INSTALL APLIKASIOS/ANDROID PADA PERANTI TELEFON PINTAR ANDA (USD$0.10 - USD$1.00 setiap aplikasi yang berjaya dimuat turun pada peranti telefon pintar anda.)

Buat duit melalui handphone anda dengan ClixSense Offers adalah salah satu cara memaksimakan pendapatan anda di ClixSense iaitu dengan memuat turun aplikasi telefon yang dipaparkan pada dashboard "Offers". Untuk mendapatkan bayaran daripada setiap aplikasi yang telah dimuat turun, anda perlu membuka aplikasi itu untuk beberapa minit. Setelah itu, anda boleh "Uninstall" dan memuat turun aplikasi yang baru.

  • MENONTON VIDEO BERBAYAR (USD$0.01 setiap video yang ditonton) SERTA BANYAK LAGI TAWARAN-TAWARN MENARIK.



 
 TIPS DAN CARA CEPAT MENINGKATKAN PENDAPATAN ANDA DI CLIXSENSE
 
  • Untuk mendapatkan pendapatan di ClixSense secara berterusan, anda mestilah login ke akaun anda setiap hari dan lakukan setiap tugasan dan tawaran yang diberi. Dengan cara ini, pendapatan anda akan bertambah dari semasa ke semasa. Dan yang penting...JANGAN BERPUTUS ASA. 
  • Pastikan anda download dan install ClixAddon plugin pada internet browser anda. Plugin ini akan memberi notifikasi kepada anda setiap kali adanya iklan, surveys atau task baru yang telah tersedia untuk anda.
 
  • Masih belum telambat untuk anda memulakannya. Jom kita BERMULA SEKARANG dan kita sama-sama menjana pendapatan sampingan dengan ClixSense. 

1 comment:

  1. click sense masih wujud ke admin. ramai cakap dah tak ada offer dah. susah nak cari yang bayar mahal.

    [Jemput ke blog saya untuk tips Kerja Part Time Online]

    ReplyDelete