09 June 2009

KURSUS USAHAWAN HPA

PBC DAN KEISTIMEWAANNYA
 1. Membina keyakinan diri untuk menjadi Usahawan Herbalis MLM yang cemerlang.
 2. Dapat menguasai segala ilmu dan kemahiran dalam bidang keusahawanan MLM, agar dapat merancang, mengurus dan bertindak mengikut plan yang disediakan bagi menjurus kepada bonus 5 angka sebulan.
 3. Memupuk dan menerapkan kekuatan rohani bagi membentuk jati diri sebagai usahawan yang bertaqwa.
 4. Melahirkan usahawan yang tahan lasak, tabah, berdisiplin dan mampu menjadi pemimpin jaringan yang hebat.

APA PBC?

PBC adalah singkatan daripada Perkongsian Bijak Cemerlang yang mana kursus ini mengajar kita bagaimana menjana pendapatan 5 angka dalam masa 5 bulan dengan produk-produk halal HPA. Ketahui plan pemasaran PBC HPA dengan 'produk killer' kami iaitu Kopi Pra-campuran Radix serta beratus produk merangkumi produk keperluan harian, ubatan berasas herba, kosmetik, makanan kesihatan dll. Anda pasti terpegun dengan pelbagai pengetahuan herba kami. Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Rebutlah untuk menjadi usahawan muslim yang berjaya. InsyaAllah.....

MENGAPA PERLU SERTAI PROGRAM PBC (PERKONGSIAN BIJAK CEMERLANG)?

 1. Automatik mendapat pangkat pertama dalam HPA iaitu Pengurus Melati atau PLX (20% kekal) tanpa melakukan penajaan.
 2. Tidak perlu lagi melakukan pembelian terkumpul 1501NM dan melakukan penajaan untuk mendapat pangkat pertama Pengurus Melati (PLX).
 3. Bimbingan dan tunjuk ajar oleh Usahawan HPA yang berjaya mencapai bonus bulanan 5 angka.
 4. Dapat berkongsi rahsia kejayaan oleh bekas-bekas peserta PBC.
 5. Modul program yang menarik dan berkesan.
 6. Peserta terdiri daripada pelbagai lapisan dan latarbelakang pekerjaan termasuk golongan professional yang ingin menempa nama sebagai Usahawan HPA.
 7. mempelajari ilmu MLM dengan lebih mendalam daripada Usahawan HPA yang telah berjaya.
 8. Dapat mengetahui bagaimana untuk menjana pendapatan 5 angka dalam masa 5 bulan melalui plan pemasaran era baru HPA.

BAGAIMANA HENDAK SERTAI PROGRAM PBC INI?

 1. Daftar menjadi Ahli HPA seumur hidup dengan bayaran cuma RM30 dan mendapaat Kit Niaga yang dilengkapi dengan katalog produk dan lain-lain dokumen.
 2. Daftar sebagai peserta program PBC melalui penaja anda atau terus kepada penganjur PBC. Biasanya bayaran adalah RM150 sahaja untuk 2 hari 1 malam.
 3. Membuat pembelian minima 300NM dalam masa 2 bulan selepas anda hadir program PBC. Peserta program PBC boleh mengumpul 300NM sebelum ke program PBC di mana-mana agen stok.

MODUL-MODUL PBC

Antara modul yang diberikan adalah :-

 1. Kenali Syarikat.
 2. Asas Plan Pemasaran MLM Syariah HPA.
 3. Bagaimana Nak Berjaya - Gerak Kerja 6M.
 4. Eagle Eyes Sponsoring.
 5. Plan Tindakan melalui LDK.
 6. Teknik Demo.
 7. Produk Pilihan.
 8. Diagnosis Penyakit melalui Tapak Tangan.
 9. Asas Perubatan Jawi.
 10. Qiamullail.
 11. Kuliah Subuh.
 12. Senaman Pernafasan.
 13. Bacaan Al Maathurat.
 14. Motivasi Niaga.

Pengisian PBC ini disampaikan oleh PJS dan mereka yang terpilih. Modul-modul ini menerapkan pelbagai ilmu MLM HPA kepada pengedar-pengedar baru untuk memulakan langkah yang tepat dan cepat untuk menjana pendapatan 5 angka dalam masa 5 bulan. Selain menyasarkan jualan produk-produk HPA di serata Malaysia, program ini turut mendedahkan keistimewaan herba-herba yang terdapat dalam produk unggul HPA iaitu Kopi Pracampuran Radix. Para peserta akan didedahkan dengan cara-cara membuat ‘Demo’ atau ‘Homeparty’ yang berkesan dan ini akan disusuli dengan perbincangan dalam kumpulan yang dikawal selia oleh PJS untuk mendapatkan strategi pemasaran produk dan pengurusan masa yang betul. Apa yang membuatkan modul-modul ini berbeza dengan perniagaan MLM yang lain adalah penerapan Islamiyah yang bermula dalam jiwa usahawan itu sendiri di mana ganjaran pasti menanti di hadapan di dunia mahupun di akhirat. InsyaALLAH…

No comments:

Post a Comment